Uusi Aikuisen arki toimimaan -opas on nyt ilmestynyt

ADHD-liitto on julkaissut uuden oppaan, Aikuisen arki toimimaan. Opas jatkaa aikaisemmin ADHD-liiton sekä Adhd-keskuksen yhdessä tekemää Arki toimimaan - vinkkejä lapsen myönteiseen tukemiseen ja Adhd-keskuksen tekemää Arki toimimaan nuoren kanssa oppaiden sarjaa.

Opas on suunnattu adhd-oireisille aikuisille, mutta myös eri alojen ammattilaiset voivat hyötyä siitä adhd-oireisten aikuisten kanssa työskennellessään. Opas tarjoaa keinoja ja vinkkejä eri elämäntilanteisiin ja arjenhallintaan.

Opas on otsikoitu selkeästi, joten voit halutessasi lukea vain juuri sillä hetkellä sinua kiinnostavan asian. Kaikki keinot eivät toimi kaikille, joten kannattaa kokeilla useita keinoja, että löydät juuri sen, joka palvelee sinua parhaiten.

Voit tutustua uuteen oppaaseen täällä (Löydät oppaan sivulta kaksi oppaat ja ladattavat materiaalit otsikon alta)