Parisuhde voimavaraksi neurokirjon perheissä -seminaari

Paikka: Toimintakeskus Harjula, Kullervonkatu 7, Lohja

Aamupäivä:
PARISUHDE VOIMAVARANA LAPSIPERHEEN ARJESSA
Parisuhde perheissä, joissa lapsella on neurokirjon vaikeuksia: autismi, asperger, adhd, kielellinen erityisvaikeus, tourette, OCD, oppimisvaikeudet.

Iltapäivä:
NEUROKIRJO PARISUHTEESSA
Parisuhde, jossa toisella tai molemmilla puolisoista on neurokirjon vaikeuksia.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin ja suunnattu aiheesta kiinnostuneille neurokirjon henkilöille, perheille ja läheisille sekä aiheen parissa työskenteleville
ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

Tilaisuuden järjestää Länsi-Uudenmaan Neuris ry, ADHD-liitto ry, Autismi- ja Aspergerliitto ry, Aivoliitto ry ja Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry.

Kahvitarjoilu ilmoittautuneille ohjelman mukaan, lounas kustannetaan itse.

Ennakkoilmoittautuminen 16.11.2015 mennessä (kahvitarjoilun vuoksi): ensisijaisesti sähköpostina lansiuudenmaan.neuris@yahoo.fi tai puhelimitse numeroon 044 237 5223.
Ilmoita mahdollisesta erikoisruokavaliosta (kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia).