Päivitetty adhd:n Käypä hoito -suositus julkaistu

Yleisin yhteydenotto ADHD-liittoon on aikuisten adhd - tutkimuksiin pääsyyn, hoitoon ja kuntoutukseen liittyvät kysymykset. Liitto onkin erittäin tyytyväinen, että aikuisten adhd on nyt otettu mukaan Käypä hoito -suosituksen uusimpaan versioon. Käypä hoito -työryhmä on kuullut myös ADHD-liittoa suositusta laatiessaan.

Adhd-tietoisuusviikolla (vko 41) liitto järjestää tilaisuuksia ympäri Suomea. Aikuisten adhd on aiheena tilaisuuksissa mm. Helsingissä, Oulussa ja Turussa. Tietoisuusviikon ohjelma julkaistaan liiton nettisivuilla, kun kaikki tapahtumat varmistuvat. Samalla viikolla liitto järjestää terveydenhuoltoalan ammattilaisille koulutustilaisuuden uuteen Käypä hoito -suositukseen liittyen. Koulutus järejstetään yhdessä Käypä hoito -suosituksista vastaavan Duodecimin sekä HUS:in kanssa. Tarkempaa tietoa tästäkin tulee liiton sivuille.

Tutustu adhd:n päivitettyyn Käypä hoito -suositukseen täällä.